آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آموزش و طرز تهیه سالاد الجزایری

سالاد الجزایری

مواد لازم:
سیب‌زمینی آب‌پز: 250 گرم،
سینه مرغ: 200 گرم،
شوید تازه: 100 گرم،
ماست چکیده بدون چربی: 150 گرم،
زعفران: یک گرم،
پودر کاری مدرس: 50 گرم،
میخک، زنجبیل، نمک و فلفل: به میزان لازم 


طرز تهیه:
سیب‌زمینی‌های آب‌پز و سینه مرغ پخته شده را نگینی خرد می‌کنیم. شوید را نیز خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.
زعفران، پودر کاری، میخک، زنجبیل، نمک و فلفل را به ماست چکیده افزوده و هم می‌زنیم. مخلوط ماست چکیده را به مواد نگینی خرد شده افزوده و هم می‌زنیم؛ سپس سالاد را سرو می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد