آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

خورش مرغ آلوی مشهدی

مواد لازم:
مرغ خردشده و پیاز بزرگ= یک عدد
رب گوجه‌فرنگی= یک قاشق غذاخوری
هویج= پنج عدد
شکر= یک قاشق غذاخوری
روغن یا کره و آب= به میزان لازم
زعفران، هل، نمک و زردچوبه =به میزان لازم
آلو خورشی= 200 گرم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی و سرخ کنید و کنار بگذارید. مرغ را با زعفران سرخ و با پیازداغ مخلوط کرده رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. نمک، زردچوبه، شکر و آلو را به مواد افزوده، آب ریخته تا مرغ جا بیفتد. هویج را به صورت حلقه‌های درشت یا از وسط خرد کرده با کره تفت دهید و بعد از این‌که مرغ نیم‌پز شد هویج را اضافه کنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران و هل اضافه و آن را دم کنید تا مواد جذب هم شوند می‌توان آن را با برنج زعفرانی یا نان مصرف کرد. 
 



نکته:
مرغ را می‌توان به قطعه‌های کوچک مثل جوجه کباب در آورد.

لازم به ذکر است که بیشتر رنگ این غذا را زعفران تشکیل می‌دهد.