آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

کوبیده مرغ(نگینی)

مواد لازم :

سینه مرغ 1000 گرم

فیله گوشت 100 گرم

برای نگینی کردن

پیاز 3 عدد

دنبه 150 گرم

کره 100 گرم

گوجه فرنگی 500 گرم

فلفل قدری نمک قدری

طرز تهیه :

مرغ و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا موادکاملا چسیندگی پیدا کند ، بعد دست را مرطوب می کنیم و از مایه گوشت بر میداریم و بسیخ میکشیم و با انگشت کمی فشار میدهیم تا گوشت بسیخ بچسبد و سطح آن صاف شود ، آنگاه آتش قراوان را که کاملا گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخها را روی آتش می چنیم و فوری آتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را بسیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد ، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند ، کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم . اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران بهمین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود. کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش و اگر ذغال باشد بهتر تهیه میشود، ولی از فر بلحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی می چینیم و فر را با حرارت 500 درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ میدهیم