آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

سس ورچستر

موادلازم 

روغن زیتون

2 قاشق غذا خوری

پیاز شیرین

 ریز شده

2 عدد بزرگ

تمبر هندی

نصف فنجان

سیر له شده

2 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه له شده

2 قاشق غذاخوری

ماهی کولی پخته ریز شده

یک چهارم فنجان

فلفل سیاه تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

یک چهارم فنجان

پودر میخک 

دو قاشق چای خوری

شکر سفید

نصف فنجان

آب

یک پنجم فنجان

آب لیمو یا سرکه

سه چهارم قاشق چایخوری

نمک

یک ذره

شکر سرخ یا ملاس

1 فنجان

سرکه سفید

3 فنجان

ماء الشعیر

1 فنجان

آب پرتقال

نصف فنجان

آب

2 فنجان

لیموترش

نازک خرد شده

2 عدد

فلفل سبز کبابی

بدون دانه ریز شده

2 عدد

طرز تهیه: ابتدا شکر سفید، ِیک پنجم فنجان آب، آب لیمو یا سرکه ونمک را خوب باهم مخلوط می کنیم. روی حرارت تا زمانی که مایه ی یکنواختی بدست دهد هم می زنیم و کنار می گذاریم. در قابلمه ی بزرگی روغن زیتون را گرم می کنیم و پیاز را حدود 7 دقیقه در آن تفت می دهیم تا نرم شود . سپس تمبر هندی، سیر، زنجبیل و فلفل سبز را اضافه می کنیم. می گذاریم روی حرارت ملایم 5 دقیقه ی دیگر بماند. ماهی کولی، رب گوجه، پودر میخک، فلفل، شکر سرخ، سرکه سفید، ماء الشعیر، اب، اب پرتقال و لیمو را می ریزیم. سپس مخلوط شکر و آب و آبلیمو را می ریزیم. هم می زنیم و می گذاریم تا بجوشد. سپس حرارت را کم می کنیم ومی گذاریم برای 3 ساعت ریز ریز بجوشد و گهگاهی هم می زنیم. انقدر بماند تا بحدی بر سد که قاشق می زنیم به ته قاشق بچسبد. بعد آنرا در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. نکته: بجای تمام مواد تازه می توان از خشک شده آن به میزان کمتر استفاده کرد. دستورتهیه ازلیلی جان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد