آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

استیک گوشت (بیفتک)

سلام به همه دوستان وبازدیدکنندگان محترم 

چندماه بودکه دل ودماغ پست گذاشتن رونداشتم ولی به لطف ودرخواست دوستان تصمیم گرفتم دوباره وبلاگ شماهاروراه بندازم  

غذای امروزفقط اسمش خیلی باکلاس وگنده است وگرنه خیلی ساده وخوردنش مطلوب 

 

مواد لازم:

استیک گوساله نیم کیلو(ازمرغ وماهی میتونیداستفاده کنید) + پیاز بزرگ ١ عدد + گوجه بزرگ ١ عدد + تخم مرغ ٢ عدد + آرد سوخاری به مقدار لازم + روغن زیتون ١ قاشق غ + سرکه ٢ قاشق غ  + نمک و فلفل سیاه و زیره از هر کدوم ١ قاشق + هر نوع ادویه ای که دوست دارید + سویا سس(آمادش توبازارهست)  + روغن برای سرخ کردن 

گوشتهاروبه دلخواه خودتون خوردکنیدویاشکل دهید

 

طرزتهیه: 

اول گوشت رو میذارید کف یه نایلون و با گوشت کوب اونو میزنید 

 پیاز و گوجه و همه ادویه ها با سرکه رو میریزید توی مخلوط کن و خردشون میکنیم 

سُس آماده شده رو میریزید روی گوشت ها و خوب با گوشت مخلوطشون میکنیم و ٣ ساعت میذارید بمونه، ولی اگر از ١ روز قبل اینکارو بکنید خیلی بهتر میشه 

بعد تخم مرغ ها رو توی ظرفی میشکونیم و فلفل سیاه و روغن زیتون رو هم بهش اضافه میکنیم 

 با چنگگال همشون زده، تکه ای از استیک رو برمیداریم و با دست فشارش میدیم تا آبش گرفته شه 

 به این ترتیب همه استیک ها رو خشک کرده و میذاریم توی مخلوط تخم مرغ تا ١٠ دقیقه بمونه 

بعد از ١٠ دقیقه اون از تخم مرغ گرفته و میذاریم توی آرد سوخاری و خیلی آرم با دست اونو برمیگردونیم و فشارش میدیم تا همه جای استیک رو گرفته باشه 

اگر که همون روز میخواید سرخش کنید، نیم ساعت اونو بذاریدش یخچال، چون مستقیم بعد از زدن  به ارد سوخاری نباید بذارید توی روغن چون آرد سوخاریش توی روغن باز میشه و اگر که میخواید فریزش کنید اونو توی ظرفی پلاستیکی مخصوص بذارید و روی اونو هم با نایلکس بپوشونید 

در اخر اونو توی روغن سرخش کنید(روغنش کم باشه تا طبقه خارجیش ازش جدا نشه)