مواد لازم :
جعفری خردشده: 3/1 پیمانه
روغن زیتون: 4/1 پیمانه
بادام پوست گرفته: 3/1 پیمانه
کشمش سیاه: 2/1 پیمانه
خرده نان تست: 2/1 پیمانه
پیاز: 1عدد
روغن مایع: 3قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
ماهی ساردین: 900 گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید. ساردین ها را از وسط برش داده، تمیز کرده با دستمال تمیزی آنها را خشک کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین که داغ شد, خرده های نان را اضافه کنید و تف بدهید تا طلایی شوند. پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش، بادام، جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده، ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آنها ریخته، روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فر گرم قرار دهید.
در آبهای استان هرمزگان چهار گونه از این جنس و یک گونه از جنس Dussumieria گزارش شده که عبارتند از : ساردین روغنی هندی ، ساردین سند ، ساردین پهلو طلایی ، ساردین دم سیاه و ساردین رنگین کمان
سلام آقا یاخانم بندری ممنون ازمطلب زیباوجامعتون لطف کردید
سلام آقای دانایی پورتبریک میگم وبلاگ جدیدتون روامیدوارم فیلترنشه.تادرودی دیگربدرود
سلام خوشحال شدم به وبلاگم اومدید.ممنون نظرلطف شمارومیرسونه