آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

دلمه برگ مو

سلام به همه دوستان ببخشیداین روزها گرفتارم ونمیتونم بیام تووبلاگ ودرخدمتتون باشم  این غذاروهم ازیکی ازدوستانم گرفتم به عبارتی خودم درست نکردم نمیخاستم عزیزانی که میان تو وب دست خالی برگردند ببخشیدشرمنده 

 مواد اولیه برنج ........................ 2 پیمانه  

گوشت چرخ کرده ......... نیم کیلو  

پیاز ......................... 2 عدد 

 رب گوجه فرنگی ....... 1 قاشق غذاخوری  

گوجه فرنگی ............. 3 عدد 

 گوجه سبز ................ 10 عدد  

سبزی معطر ( مرزه، نعنا، جعفری،‌ترخون،‌ریحان و تره) نیم کیلو  

لپه ........................... نصف پیمانه  

سیر ......................... 2 حبه  

روغن زیتون ............... یک قاشق غذاخوری 

 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم برگ مو سالم و تازه به تعداد لازم 

 گام ۱ لپه را با مقداری آب بپزید. برنج را به صورت نیم پز درست کنید. پیاز را خرد کرده آن را در کمی روغن تفت دهید وقتی پیاز طلایی شد گوشت را به پیاز اضافه کنید  

گام ۲ لپه پخته شده را به مواد اضافه کنید 

 گام ۳ مواد را با هم مخلوط کنید به آن ادویه بزنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس زیر اجاق را خاموش کنید. 

 گام ۴ پلو را به آن اضافه کنید.  

گام ۵ سبزی را با خرد کن خرد کرده  

گام ۶ به مواد اضافه کنید  

گام ۷ یک تابه یا قابلمه برداشته کف آن را با برگ مو بپوشانید و چند گوجه سبز در کنار آن بگذارید گام ۸ برگهای سالم و تازه مو را جدا کنید. پیچیدن دلمه کمی قلق دارد که اگر به روش زیر عمل کنید مواد شما از داخل برگ به بیرون نمیریزد.  

گام ۹ به اندازه یک قاشق از مواد قسمت مرکزی برگ بریزید  

گام ۱۰ ابتدا قسمت بالای برگ را تا کنید 

 گام ۱۱ سپس طرفین 

 گام ۱۲ و در آخر قسمت پایینی برگ. کمی آن را به سمت پایین فشار بدهید تا به همان شکل باقی بماند  

 دلمه ها را با دقت درون قابلمه گذاشته و میان آنها گوجه سبز و گوجه فرنگی بگذارید.  

 در آخر یک بشقاب روی دلمه ها بگذارید که دلمه ها به اصطلاح وا نرود.  

 رب گوجه فرنگی و یک قاشق روغن زیتون را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. زیر اجاق را کم کنید و 1 ساعت بگذارید روی حرارت ملایم تا دلمه ها دم بکشد  در صورت تمایل کف ظرف را برگ مو تازه و سالم گذاشته دلمه ها را در آن بچینید که زیبا تر شود. هم به صورت سرد و هم گرم می توانید سرو کنید. میتوانید آن را در ظرفها یا کیسه های نایلونی مخصوص فریز کرده و در مناسبت ها و میهمانی ها که وقت معمولا تنگ است از آن استفاده کنید.  

نظرات 3 + ارسال نظر
AYOUB یکشنبه 12 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 12:06 ق.ظ http://WWW.KONGFU33BLOGFA.COM

ممنون از شما

وبلاگ خوب و اموزنده ای دارید
امیدوارم که موفق باشید

دوست شما دلاوری

سلام ایوب جان ممنون ازنظرتون
پیروزوسربلند

آتوسا یکشنبه 12 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 07:52 ق.ظ

سلام آقای دانایی پور
برای همه اذیت هایی که کردمتون معذرت می خواهم
به امیدروزی که شادی دوباره به زندگتون برگرده

سلام آتوساجان
ببخشیدمن می خواستم به اسم فامیل خطابتون کنم ولی دیگه تموم مشخصاتتون آشکارمی شه
من ازشما ناراحت نیستم بلکه خوشحالم بخاطرهمه مواردحتی ایمیل هایی که به همدیگه میدادیم تنوعی بود(ازنوع خشن)
به نوبه خودم عذرخواهی میکنم وبراتون آرزوی بهترین هارودارم

معین شنبه 8 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 12:21 ب.ظ http://parsinameh.blogsky.com

خیلی خیلی خوشمزست
مرسی

آپم

سلام معین جان ممنون ازلطفت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد