آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

آشپزآفلاین

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد. ( دکتر علی شریعتی)

سوپ قارچ باخامه

سلام به تمامی دوستان گلم  این روزهاهواسرده وخوردن سوپ خالی ازلطف نیست میتونیداین سوپ رواستفاده کنیدوتنوعی دربرنامه غذاییتون داشته باشید


مواد لازم:

قارچ خرد شده=1 لیوان
آرد سفید=3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=1 عدد
کره=25 گرم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
عصاره مرغ مگی=1 قرص
شیر=4 لیوان

خامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل)


طرز تهیه:

1. پیازها در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.

2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

3. شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.

4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

5. سوپ را در ظرف ریخته  روی آن را با قرچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.