مواد لازم:
گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی= نیم کیلو
سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان= 750گرم
تخم مرغ= 4-3 عدد
پیاز متوسط= 2 عدد
ماست =1قاشق سوپخوری
جوش شیرین=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
طرزتهیه:
گوشت را با پیاز و 2 لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی
خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت
پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می
کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه
کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد
خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده
و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با
گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.