مواد لازم:
مرغ خردشده و پیاز بزرگ= یک عدد
رب گوجهفرنگی= یک قاشق غذاخوری
هویج= پنج عدد
شکر= یک قاشق غذاخوری
روغن یا کره و آب= به میزان لازم
زعفران، هل، نمک و زردچوبه =به میزان لازم
آلو خورشی= 200 گرم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی و سرخ کنید و کنار بگذارید. مرغ را با زعفران سرخ و با پیازداغ مخلوط کرده رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. نمک، زردچوبه، شکر و آلو را به مواد افزوده، آب ریخته تا مرغ جا بیفتد. هویج را به صورت حلقههای درشت یا از وسط خرد کرده با کره تفت دهید و بعد از اینکه مرغ نیمپز شد هویج را اضافه کنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران و هل اضافه و آن را دم کنید تا مواد جذب هم شوند میتوان آن را با برنج زعفرانی یا نان مصرف کرد.
نکته:
مرغ را میتوان به قطعههای کوچک مثل جوجه کباب در آورد.
لازم به ذکر است که بیشتر رنگ این غذا را زعفران تشکیل میدهد.
سلام آقای دانایی پورچه خبر ؟ماشاااله تووبلاگت خیلی مطلب گذاشتی معمولا وبلاگ نویسان ماهی یک یادومطلب میذارن من هم به همین دلیل تااین ماه نیومدم تووبلاگت برات آرزوی موفقیت میکنم خسته نباشی
سلام محسن جان خوشحالم که به وبلاگم میای خبرقابل به شما ندارم فقط دلم برات تنگ شده من هم ازاین به بعدماهی یکی دوتامطلب بیشترنمیذارم اول کاروبلاگم بود مجبوربودم مطلب زیادبذارم امیدوارم این یکی فیلترنشه منتظربازدیدهای بعدیت هستم
سلام آقامحمد بابا وبلاگ نویس چه کردی با این وبلاگ منوحیرون کردی بازم میام منتظرم باش
درضمن وسایل پذیرایی یادت نره!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام علی جان خوش اومدی به وبلاگ خودت
علی جان سنت رسیده به چهل ولی هنوز باادب نشدی بدبخت دانش آموزانی که شما تدریس براشون میکنی
هروقت میای خونه همه چیزرومیخوری ومیبری لااقل اینجا رومدارامیکردی
خوشحال شدم ازنظرت وازهمه مهم تر افتخاردادید
سلام به نظر خوشمزه میاد مرسی
سلام یه بارامتحانش کن خوشت میاد
ممنون که به وبلاگ خودتون اومدید